Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Groene Goochelaar door Woedy Woet (4-9 jr)

februari 25 @ 11:00 - 12:00

Woedy is een verstrooide professor, hij is dol op groen, de natuur is groen en de natuur is wonderlijk. Hij laat de kinderen de wonderen zien die hij allemaal tegenkomt in de natuur. Het is ongelofelijk! Maar wat ziet hij nu, het groen neemt af, hoe kan dat nu? De mens wint steeds meer ruimte, de natuur wordt steeds kleiner. Is dat wel de goede weg? Hij gaat met de kinderen op onderzoek uit!

Een kaartje voor de voorstelling bedraagt € 7,- per persoon. Heb je een stadspas? Dan betaal je slechts € 4,- per persoon

Reserveer!

Elke zondag van de maand strijkt er bij de Natuurkamer een jeugdtheaterproductie neer van het AJTC. Kom genieten van een leuke theatervoorstelling in een mooie omgeving.

Over AJTC:

Wij zijn zeven jeugdtheatergroepen die samen Het Amsterdams Jeugd Theater Collectief vormen. Samen maken we theater voor alle kinderen in Amsterdam toegankelijk. Onze voorstellingen zijn vaak interactief waardoor kinderen kunnen meedoen. Hoe leuk is dat! Naast het plezier dat kinderen beleven aan onze voorstellingen zijn deze ook nog eens leerzaam. Zo kan het bij een peutervoorstelling over kleuren of tellen gaan en bij een stuk voor kleuters over koken en dieren. En de oudere kinderen leren via theater en spel hoe je met elkaar omgaat of hoe je je angsten kunt overwinnen. Maar in alles wat we doen, willen we vooral de fantasie van alle kinderen prikkelen.
Stichting AJTC Kijkduinstraat 33 -3 1055 XR Amsterdam E-mail: info@ajtc.nl

Gegevens

Datum:
februari 25
Tijd:
11:00 - 12:00