Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Vakantiemuis door Ingeborg Pop (3-7 jaar)

juni 30 @ 11:00 - 12:00

De vakantiemuis

Kleine Muis is op vakantie en heeft haar tent op gezet. Een lekkere luie stoel, haar duikbrill en de emmer, want muis is bij het strand. Als ze een zandkasteel wil graven verdwijnt de emmer. Ik had hier toch een emmer neergelegd?” Dan is de schep weg. “Wie zit daar met zijn poten aan de parasol? Valt deze vakantie in het water, of is het de muis? 

Poppentheater Ingeborgpop speelt deze zomerse voorstelling op zondag 30 juni.

Plek: de Natuurkamer President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam Aanvang 11.00 uur

Reserveren: www.ajtc.nl. FB: Het Amsterdams Jeugdtheater collectief

Elke zondag van de maand strijkt er bij de Natuurkamer een jeugdtheaterproductie neer van het AJTC. Kom genieten van een leuke theatervoorstelling in een mooie omgeving.

Over AJTC:

Wij zijn zeven jeugdtheatergroepen die samen Het Amsterdams Jeugd Theater Collectief vormen. Samen maken we theater voor alle kinderen in Amsterdam toegankelijk. Onze voorstellingen zijn vaak interactief waardoor kinderen kunnen meedoen. Hoe leuk is dat! Naast het plezier dat kinderen beleven aan onze voorstellingen zijn deze ook nog eens leerzaam. Zo kan het bij een peutervoorstelling over kleuren of tellen gaan en bij een stuk voor kleuters over koken en dieren. En de oudere kinderen leren via theater en spel hoe je met elkaar omgaat of hoe je je angsten kunt overwinnen. Maar in alles wat we doen, willen we vooral de fantasie van alle kinderen prikkelen.
Stichting AJTC Kijkduinstraat 33 -3 1055 XR Amsterdam E-mail: info@ajtc.nl

Gegevens

Datum:
juni 30
Tijd:
11:00 - 12:00