Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meivakantie activiteiten

mei 2 @ 12:00 - mei 4 @ 16:00

De bloemen staan in bloei! De zon staat aan de hemel! Het is weer tijd voor ouderwets buitenspelen en vies worden.. 

Van 2 mei tm 4 mei kun je bij de De Natuurkamer, in het mooiste stukje Sloterpark, van een prachtig divers programma komen genieten.  

Kom gezellig langs en maak een mooie kabouter of een kunstwerk van klei in de knutseltent. Zing mee met Cato en haar accordeon of doe mee met een workshop theater.  Ook op het water valt van alles te beleven: vaar lekker in een bootje of kano of geef je op voor een mooie rondvaart door het gebied begeleid door een echte natuurkenner.  Natuurlijk zijn ook de pony’s als vanouds van de partij! 

Er is nog zoveel meer te doen, dus kom gezellig langs… 

Naast alle avonturen die er te beleven zijn is er ook natuurlijk genoeg te smullen. Onze kiosk is open voor een tosti, pannenkoek of snoep. En er zijn ook suikerspinnen en popcorn te verkrijgen… 

Activiteiten kosten E.2,- per stuk, een passe-partout kost E.5,- (2e kind halve prijs / Stadspas geeft 50% korting). Reserveren voor activiteiten is niet nodig.  

De rondvaarten kosten E.5,- p.p. (E.2,50 p.p. met stadspas / Stadspas geeft 50% korting)

De rondvaarten zijn op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 mei om 12.30 uur en om 14.00 uur. Er is beperkt plek aan boord, om een plek te garanderen raden we je aan om te reserveren via dit formulier

Genoeg te doen dus deze meivakantie bij De Natuurkamer! De activiteiten zijn 2 3 en 4 mei 12:00 tot 16:00 nabij gebouw de Drijfsijs, President Allendelaan 4, 1064GW, Amsterdam. Contactpersoon Koos Marinus, 06-40483826. 

Kijk voor meer informatie de site www.de-natuurkamer.nl 

Gegevens

Begin:
mei 2 @ 12:00
Einde:
mei 4 @ 16:00