Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Iedere maand: Open Podium

maart 10 @ 16:00 - september 30 @ 19:00

Kom genieten van het talent dat Nieuw-West rijk is of deel met ons publiek je kunnen. Alles kunsten zijn welkom: dans, muziek, cabaret, jongleren…. het maakt niet uit. Als jij wat wilt delen dan is dit het podium voor jou. Gewoon leuk, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het Open Podium vindt in principe plaats op iedere eerste zondag van de maand.

De woonkamer is open voor een hapje en een drankje!

Toegang is geheel gratis, meld je als bezoeker wel even aan bij Merijn (via Merijn@de-natuurkamer.nl) zodat we rekening met plekken kunnen houden.

Wil je komen optreden? Meld je dan even aan bij Annemarie via muziekschoolnieuwwest@gmail.com.

De data van de volgende open podia: 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, augustus niet i.v.m. zomervakantie, 1 september…

Voor de artiesten:

-We hebben bij De Natuurkamer een podium, een geluidsinstallatie, een 8-kanaals mengpaneel, vrolijke verlichting, microfoons (2x) en diverse snoeren (met name Jackplug en XLR): We zijn dus vrij Plug&Play. Voor meer informatie over de Natuurkamer en de voorzieningen, neem even contact op met Merijn@de-natuurkamer.nl 

-Het idee is “gewoon” in te pluggen en te gaan; er is niet veel opbouwtijd tussen de verschillende acts. De soundcheck doen we ter plekke op het toneel. Mocht je echt behoefte hebben aan opbouwen en soundchecken, neem dan even contact op met Merijn…

-Om de sfeer te bewaren vragen we artiesten graag op tijd te komen en te blijven tot het einde van het Open Podium, het is wel zo leuk als iedereen evenveel publiek heeft.

Gegevens

Begin:
maart 10 @ 16:00
Einde:
september 30 @ 19:00