Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sloterplas Vaarexcursie

mei 1 @ 12:30 - oktober 25 @ 14:00

Reserveer HIER

Eén met de natuur
Ontdek hoe de Natureluur er uit ziet vanaf het water! In ons ‘Rabootje’ bevinden passagiers zich bijna op ooghoogte van water vogels. We varen zó dicht langs oeverplanten dat je haast niet anders kan dan je ‘één voelen met de natuur’.

Met ál je zintuigen op de Sloterplas
Tijdens een vaartocht gebruik je ál je zintuigen. De wind waait door je haar, zonnestralen of regendruppels weerspiegelen in de sloot, er landt een nijlgans vlak voor je neus en je ruikt water planten of bomen langs de route.

Ervaren schippers én buurtbewoners wijzen de weg
Op ons bootje bent u in handen van vrijwilligers met jarenlange schippers ervaring die opgegroeid zijn rond de Sloterplas. Er gaat óók altijd mee een gastheer/gastvrouw/buurtbewoner die enthousiast deelt met passagiers welke mooie dingen onderweg bewonderd kunnen worden. Natuurschoon waar zij zelf blij van worden en energie van krijgen. Onze vrijwilligers weten de weg in het prachtige groen van Nieuw-West. Zij zijn Natureluur, Ruige Riet, Heemtuin en Sloterplas fan vanaf het eerste uur en zijn trots op al dit moois. Zij delen wat ze weten over de geschiedenis van de Sloterplas en het Sloterpark.

Spelregels
Zie https://www.denatureluur.nl/speelregels-natureluur/spelregels-vaartochten-natureluur-natuurkamer/

Prijzen en inschrijven:

De rondvaarten kosten E.5,- p.p. / Gratis met stadspas.

De inschrijving is nu geopend voor onderstaande tochten. Meld je hier aan: inschrijven. Hou onze website in de gaten, want zodra we nieuwe data hebben voegen we deze hier toe.

Data & Tijden:

Woensdag 10 juli        12.30 uur tot 13.30 uur
Woensdag 10 juli        14.00 uur tot 15.00 uur
Dinsdag 23 juli            14.00 uur tot 15.00 uur
Woensdag 24 juli         14.00 uur tot 15.00 uur
Donderdag 25 Juli        14.00 uur tot 15.00 uur

* Let op deze vaart is onder voorbehoud van animo. U komt op een wachtlijst. Bij voldoende belangstelling gaat de tocht door. U krijgt hiervan z.s.m. bericht.

Meld je hier aan: inschrijven.

Gegevens

Begin:
mei 1 @ 12:30
Einde:
oktober 25 @ 14:00