Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakantieactiviteiten

februari 28 @ 12:00 - maart 2 @ 16:00

De dagen worden gelukkig weer langer en de temperatuur loopt langzaam op. De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dat betekent dat er avonturen te beleven zijn bij De Natuurkamer!  

Kom op 28 februari en 1 en 2 maart beleven bij De Natuurkamer in het mooiste stukje Sloterpark van een mooi programma en de prachtige omgeving. 

Het thema is deze keer Vogels! Kom gezellig langs en knutsel een houder om voer in op te hangen of maak een vetbol of een pindaslinger. Er zijn elke dag wandelingen met een ervaren vogelaar; hoeveel vogels kun jij spotten in het Ruige Riet en de Heemtuin? Misschien tref je wel een IJsvogel!  

Ook is er een Djembé workshop en zijn de pony’s er weer! Sinds december is er een vernieuwde speeltuin die nodig uitgetest moet worden… Als t mooi weer is kun je kanovaren en ongetwijfeld brandt er ergens een lekker vuurtje om je bij te verwarmen als t nodig is.  

Als je honger of dorst krijgt dan is onze kiosk ook open breed assortiment aan versnaperingen en drankjes.  

Activiteiten kosten E.2,- per stuk, een passe-partout kost E.5,- (2e kind halve prijs / Stadspas geeft 50% korting). Reserveren is niet nodig. 

Genoeg te doen dus deze voorjaarsvakantie bij De Natuurkamer! De activiteiten zijn 28 februari ,1 en 2 maart van 12:00 tot 16:00 nabij gebouw de Drijfsijs, President Allendelaan 4, 1064GW, Amsterdam. Contactpersoon Koos Marinus, 06-40483826. 

Gegevens

Begin:
februari 28 @ 12:00
Einde:
maart 2 @ 16:00