Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WinterBuurt / Kinderactiviteiten Kerstvakantie

28 december 2022 @ 16:00 - 20:00

Tijdens de komende kerstvakantie organiseert De Natuurkamer een klein programma voor jong en oud. Van dinsdag 27 tm Donderdag 29 december kun je hier tussen 12 en 16 uur terecht voor een aantal leuke activiteiten zoals het maken van een pindaslinger of het versieren van je eigen kaars. Daarnaast worden er oliebollen gebakken op het vuur, zijn er verschillende versnaperingen te vinden bij de kiosk. 

Op woensdag 28 december vindt er ook nog vanaf 16 uur de WinterBuurt plaats: een gezellige vrij toegankelijke buurtborrel waar genoten kan worden van thee, soep, warme chocolademelk en gezelschap. The Garden of Tea verzorgt overheerlijke thee en hapjes. Stichting Philomela verzorgt een prachtig Floraconcert met bekende liederen en liedjes over de natuur: Van Schubert en Mozart tot ‘Edelweiss’ uit de Sound of Music. Daarnaast treden ook de Immortal Blackbirds op, voor vaste bezoekers geen onbekenden. Rond 17 uur wordt de foto expositie van onze eigen Massoud geopend; hij heeft het afgelopen jaar onze vele vrijwilligers en bezoekers vastgelegd en een prachtig beeld geschetst van wat er gebeurt bij de natuurkamer en met wiens hulp alles wordt mogelijk gemaakt; een ode aan de plek en de mensen.  

De kiosk is open, het vuur is aan en de (vega) snert met roggebrood staat klaar! Zien we je hier?  

Kinderactiviteiten: Di 27, Wo 28, Do 29 december van 12 tot 16 uur. Kosten: E.2,50 pp (passepartout) / Stadspas: E.1,25. 

Winterbuurt: Wo 28 december van 16 tot 20 uur. 

Gegevens

Datum:
28 december 2022
Tijd:
16:00 - 20:00